Tura MTB - Lacul Mihailesti

    

1 decembrie 2012. Desi calendaristic este iarna, realitatea de afara a fost alta. Cald si cu dese momente cu soare, ziua de sambata a fost excelenta pentru o scurta plimbare cu bicicleta in apropiere de Bucuresti. Am plecat tarziu, dupa ora 13. Am pus bicicletele pe masina si am plecat spre localitatea Cornetu, din sud-vestul Bucurestiului, in apropierea lacului Mihailesti.

Citește mai departe...

Tura MTB - Cheile Sohodolului

     Sambata, 20 octombrie 2012. Orele 7:00. Cu noapte-n cap montam bicicletele pe masina si ne pregatim de drum. Plecam la 7:30. Plecam spre Centura Bucuresti pentru a ne indrepta spre A1, catre Pitesti. Destinatia noastra este satul Runcu, judetul Gorj.

Citește mai departe...

Triatlon - Sfanta Ana - 900m inot, 24km MTB, 6 km alergat

     Am trecut cu bine si peste primul meu triatlon, Saint Ana Lake Exttera Triathlon de la Baile Tusnad. Pentru mine au fost 75 km de bicicleta, 900 m de inot si 6,2 km de alergat.

Citește mai departe...

Exploratori printre ruine - Gradistea - Maineasca

     Primul sfarsit de saptamana cu soare si temperaturi ridicate pe anul 2011, prima ocazie de o tura frumoasa in jurul Bucurestiului. De data aceasta, am participat la o tura organizata de Ovidiu si Bogdan (Romania pe 2 roti) denumita Exploratori printre ruine. Punctul de intalnire a fost Parcul Plumbuita, la ora 9:30. 

Citește mai departe...