Despre noi

vokal.ro a luat nastere in anul 2010, ca un proiect personal, o galerie de fotografie. In esenta, este un jurnal de calatorie.
     
Cine suntem ?
   
Suntem o echipa tanara, pasionata de drumetie si calatorie. Printre pasiuni, trebuie inclus si mountain biking-ul, practicat de circa 3 ani. Astfel s-a nascut si echipa de amatori, VOKal team, care in momentul de fata are in componenta 3 membri.
     
Ce oferim ?
   
vokal.ro ofera o colectie de articole din domeniul turismului, MTB-ului etc. Ne propunem sa furnizam informatii utile din calatoriile noastre, atat din tara, cat si din strainatate: sfaturi utile, clasificari si multe istorisiri din experienta personala.
    
Cui ne adresam?
   
vokal.ro se adreseaza in principal celor care doresc sa afle informatii despre diferite destinatii din tara si Europa. Fie ca este vorba de un camping din Germania sau un hotel de 5 stele de pe litoralul grecesc, aici ati putea obtine informatii pretioase despre ce locuri merita sau nu vizitate.
   
Acest proiect este in continua dezvoltare si asteptam comentariile si sfaturile dumneavoastra. Dorim sa progresam si sa oferim informatii cat mai utile.