Inceput de septembrie la Dubova

     Pentru primul sfarsit de saptamana din septembrie, alaturi de o mare parte a grupului din Corfu, am ales ca destinatie Dubova. O zona mai putin cunoscuta celor din Bucuresti, dar care va va cuceri prin farmecul aparte, odata ce treceti de Orsova. Pentru a ne bucura cat mai mult de aceasta iesire, am stat 2 nopti si am plecat de vineri dimineata.

Citește mai departe...

Vizita la Vulcanii Noroiosi

     Pentru duminica, 8 august 2010, am decis o scurta iesire din oras, la Vulcanii Noroiosi, Berca, judetul Buzau. Initial, am fi vrut sa fie o tura cu bicicletele, zona pretandu-se excelent pentru drumetii: drumuri de tara, necirculate, dealuri numeroase ce inconjuara zona Paclelor Mici si Mari (vulcanii noroiosi). Din cauza caldurii excesive si a hotararii din scurt, am renuntat, insa, la aceasta varianta. Ruta aleasa pentru a ajunge la obiectiv a fost urmatoarea: [E85] Bucuresti - Urziceni - Buzau [DN10] Buzau - Brasov, apoi la dreapta pe drumul judetean spre Berca. Exista indicatoare suficiente care sa te ghideze spre vulcani.

Citește mai departe...

Transfagarasan 2010

      Pentru ultimul weekend din iulie, am organizat o scurta excursie pe Transfagarasan. Pentru prima zi, am ales ca ruta: Bucuresti - DN1 - Ploiesti - Predeal - Rasnov - Fagaras - Cartisoara. Drumul a fost destul  de prost spre Rasnov. Dupa un scurt popas in Fagaras, am continuat drumul si am ajuns in Cartisoara.

Citește mai departe...

Corfu

     Pentru vara lui 2010 am ales o alternativa la tururile Europei cu masina din ultimii trei ani: vacanta in Corfu, insula a Greciei din Marea Ionica. Destinatia aleasa a fost Ipsos, pe malul estic al insulei, situata la aproximativ 15km de capitala Kerkyra (Corfu Town). Cazarea am ales-o din timp, la Hotel Jason.

Citește mai departe...

Mai multe articole...

  1. 1 Mai la Baile Olanesti